0
Ostali sportovi

Sa podmlađenom selekcijom protiv Rumuna

Objavljeno: 04.03.14 u 16:46

Danas su završene pripreme reprezentacije Srbije u bazenu Zavoda za sport u Košutnjaku. Selektor Dejan Savić je odredio igrače koji će u ponedeljak otputovati u Bukurešt na susret Svetske lige protiv Rumunije. Meč se igra dan kasnije u 20 časova po lokalnom vremenu.

dejan-savic-vaterpolisti-srbije-1374350099-341997

Na spisku su: Gojko Pijetlović, Rističević, Mandić, Viktor Rašović, Dedović, Ubović, Nikić, Strahinja Rašović, Subotić, Vuksanović, Ran]elović, Marković, Obradović i Jakšić

U stručnom timu su: Savić, Stevanović, Ćirić, Pavlović, Radović, dr Harhaji i Čanković.

„Želimo da u ovom meču probamo mlade snage. Još ranije smo se dogovorili da najiskuniji igrači ne idu izuzev golmana Pijetlovića i Nikića kojima su potrebne utakmice. Zadovoljan sam radom na pripremama, imali smo sve što smo hteli, tako da se u Zavodu osećamo kao kod kuće“ – rekao je Dejan Savić.

Jučerašnjem treningu je prisustvovao je direktor Zavoda Jasminko Pozderac.

„Vaterpolisti znaju da uvek mogu da računaju na naše usluge, ne samo kada je bazen u pitanju. Saradnja je odlična u svakom pogledu i nama je drago kada su na pripremama u našim objektima.“

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter