0
Auto Moto

Domenikali: Mercedes i Vilijams favoriti, mi smo nadam se odmah iza njih

Objavljeno: 04.03.14 u 19:29

Šef tima Ferarija, Stefano Domenikali, rekao je pred početak Svetskog šampionata u Formuli 1 da su favoriti za osvajanje titule Mercedes i Vilijams, a da je njegova ekipa odmah iza pomenutog dvojca.

Ferari

Šef Ferarijevog F1 tima Stefano Domenikali istakao je pred početak Svetskog šampionata da je njegov tim iza Mercedesa i Vilijamsa.

„Promene pravila su bile radikalne, ima još gomila stvari na kojima naši inženjeri moraju da rade. Mene u ovom trenutku interesuje lista prioriteta i da se svi držimo te liste. Moramo da pogledamo kakav je odnos izmešu turbo motora i sistema za povratak energije i tu nas čeka dosta posla u preostalom periodu do prve trke“, rekao je Domenikali, a preneo ‘B92’. 

Nova sezona u Formuli 1 počinje Velikom nagradom Australije u Melburnu 16. marta.

„Realno je očekivati promene od prve do druge, odnosno od druge do treće trke, jer će mnogo ekipa raditi na svojim bolidima. Pouzdanost će biti ključna. Po onome što smo videli do sada, na vrhu bi trebalo da budu Mercedes i Vilijams, mi smo nadam se odmah iza“, zaključio je šef tima Ferarija.

Podsetimo, branioci titule su Sebastijan Fetel i ekipa Red Bula koja je imala mnogo problema tokom celokupnog testiranja u Bahreinu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter