0
Ostali sportovi

FOTO: VK RADNIČKI

VK Radnički otpustio trenera posle poraza od Zvezde

Objavljeno: 03.03.14 u 23:23

Vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca saopštio je danas da trener Dejan Jovović više neće predvoditi ekipu nakon poraza od Crvene zvezde.

Jovovic
FOTO: VK RADNIČKI

Kako se navodi u saopštenju, Jovović je i pored odličnih rezultata i svih pobeda u Evroligi ove sezone, otpušten zbog poraza Radničkog u finalima Super kupa Evrope i Kupa Srbije, kao i zbog gubljenja prvog mesta na tabeli Prve A lige Srbije.

Jovović je u Kragujevac stigao pred start prošle sezone, kao pomoćni trener Dejana Udovičića, od koga je prošlog leta preuzeo mesto prvog trenera.

“Jovović je dosta toga uradio za Radnički. Klub nije odlučio da ga smeni jer ga smatra glavnim krivcem za prethodne poraze od Zvezde, već više da bi izazvao šok terapiju. On nije jedini krivac za te neuspehe, odgovornost snosimo svi. Lično razumem ovu odluku kluba da je lakše zameniti trenera, nego 13 igrača. Imali smo odličnu saradnju, radi se o dobrom treneru, jednostavno takve stvari se dešavaju u sportu“, rekao je sportski direktor Radničkog Jugoslav Vasović, a prenosi Beta.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter