0
Evropske lige

Šurle čuva Čelsi na vrhu, Arsenal posrće (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.14 u 18:04

Mečevima od 16 časova počelo je novo kolo Premijer lige u fudbalu. Lider na tabeli, ekipa Čelsija, ostaće to i nakon ovog kola zbog nove pobede, dok je Arsenal neočekivano poražen.

Šurle

Fudbaleri Evertona savladali su Vest Hem rezultatom 1:0 na domaćem terenu. Strelac jedinog gola bio je oporavljeni Lukaku u 83. minutu susreta, koji je tako prekinuo Vest Hemov niz sjajnih rezultata.

Čelsi je zahvaljujući raspoloženom Šurleu ali i Azaru, savladao komšijski Fulam u gostima rezultatom 3:1. Šurle je u periodu od 52. do 68. minuta postigao tri gola, a poraz domaćeg tima ublažio je Heitinga u 74. minutu susreta.

Arsenal polako posrće u šampionskoj trci jer je upisao poraz od 1:0 na „Britanija“ stadionu od ekipe Stouka. Jedini gol na meču postigao Volters u 76. minutu i to iz penala.

Njukasl se polako oporavlja a nova pobeda upisana je na gostovanju Halu i to sa velikih 4:1. Gosti su poveli golom Sisoka u 10. minutu, Remi je do poluvremena povisio na 2:0. Dejvis je smanjio na 2:1 u prvom minutu nastavka ali su Sisoko i Anita u 55. i 93. minutu potvrdili pobedu gostiju za konačnih 4:1.

Kompletnu tabelu, raspored i rezultate Premijer lige možete pogledati na Livescore stranici našeg portala.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter