8
TimeOut

FOTO: STARSPORT

Kežman kupio stan porodici sa šestoro dece!

Objavljeno: 28.02.14 u 10:25

Bivši fudbaler, Mateja Kežman, učinio je humani gest vredan svake pažnje, kojim je pomogao porodici Tiosavljević koja ima čak šestoro dece.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, Mateja je čuo priču o porodici Tiosavljević iz Novog Pazara, koja ukupno broji čak osam članova a do skoro je živela kao podstanar. Odmah je učinio da im život učini lepšim te im je kupio stan!

„Bogu hvala i Mateji Kžemanu! Obradovani smo i srećni da imamo svoj stan.Godinama smo živeli kao podstanari i u teškim uslovima. Sad su nam deca srećna, a moram i da se pohvalim, odlični su studenti i đaci. Bog da nagradi i podari Kežmanu sve najbolje, a moja porodica mu je večno zahvalna“, rekao je otac porodice Saša Tiosavljević, prenosi magazin „Story“.

Kežman je i ranije bio poznat po učešću u humanitarnim akcijama a tokom bogate fudbalske karijere nastupao je za Zemun, Loznicu, Sartid, Partizan, PSV, Čelsi, Atletiko Madrid, Fenerbahče, PSŽ, Zenit i Bate Borisov, dok je za reprezentaciju Srbije i Crne Gore postigao 17 golova na 49 nastupa.

hotsport.rs

0
0

8 Komentara

  1. @Sanja Pa verovatno je gospodja zasluzila…..kad je kupio tudjoj deci zasto ne i svojoj…..ali normalno da nece grebatorkama koje se udaju za fudbalere pa posle trazu i dusu da mu uzmu…..I naravno u ovoj zemlji sta god da uradis dobro nekome nece odgovarati…….Kemzane care……samo napred…..

    0
    0
    Odgovori
  2. Svaka ti cast ,ti si ljudina nisi covjek ,puno ih je koji imaju i mogu ali tesko im se odvojiti od novca,misle da ce im trebati i na onom svijetu,pa neka neka ga tamo potrose.Jos jednom svaka cast gospodine,ili druze Kezman.

    0
    0
    Odgovori
    • A da li ti znas da njegova bivsa zena i deca zive kao podstanari,ja ne znam ni da li su podstanari ni da li zive u svom stanu,ali ovo je svakako jako lep gest sto je uradio.Svakako mislim da su njegova deca obezbedjena i da nema mesta ovakvim komentarima.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter