1
TimeOut

Šta može biti uzrok da izgubite 15:0? (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.14 u 08:01

Proteklog vikenda je odigrano mnogo zanimljivih širom sveta. Ipak, jedan rezultat je izazvao posebnu pažnju fudbalskih fanova i posebno kladioničara.

Poraz

Lokomotiva Moskva je u La Mangi, u prijateljskoj utakmici, deklasirala ekipu Stromsgodseta sa 15:0! Ovaj rezultat bi bio prihvatljiv da se radi o nekoj nižerazrednoj i amaterskoj ekipi, ali ako se zna da je katastrofu doživeo prvak Norveške koji će se na jesen boriti za plasman u Ligu šampiona, onda je stvar poprilično nesvakidašnja. Čak ni cela utakmica nije odigrana do kraja, pošto je sudija u 84. minutu odlučio da je prekine.

Verovatno se pitate šta je uzrokovalo ovakav debakl jedne organizovane fudbalske ekipe. Da li je  u pitanju bojkot igrača prema treneru, nezadovoljstvo svih u klubu zbog neisplaćenih zarada ili jačina ruskog kluba?

E pa, ništa od navedenog, već jednostavna činjenica da Norvežani nisu imali dovoljno raspoloživih igrača za utakmicu i da su tražili odlaganje. Međutim, Lokomotiva nije pristala na tako nešto, pa je trener Stromsgodseta, Roni Dejla, morao da pozove par lokalnih momaka koje je zatekao u blizini stadiona u svoj tim.

Na kraju je norveški prvak bio sastavljen od šest profesionalnih fudbalera, Dejle i njegovog pomoćnika, kao i nekolicine zalutalih Španaca. Tako da im se rezultat od 0:15 ne može zameriti, dok su igrači Lokomotive igrali kao da im je to najvažniji u meč u karijerama.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter