0
Odbojka

SL: Srbija domaćin u Beogradu, Novom Sadu i Nišu

Objavljeno: 26.02.14 u 17:41

Svetska odbojkaška federacija (FIVB) saopštila je raspored i satnicu utakmica Svetske lige 2014.

odbojkasi Srbije

Muška seniorska reprezentacija Srbije igraće 17. put u Svetskoj ligi u elitnoj diviziji, u B grupi sa Rusijom, SAD i Bugarskom. Seniori Srbije će sve utakmice kao domaćini igrati petkom i nedeljom od 20 časova.

U okviru prvog vikenda, Srbija će ugosititi Rusiju, akutelnog Olimpijskog pobednika, prvaka Evrope i pobednika Svetske lige. Prva utakmica će se odigrati u Nišu (30. maj), a druga u Beogradu (1. jun).

Srbija će zatim gostovati u Sofiji (drugi vikend: 7. i 8. jun), Čikagu (treći vikend: 13. i 14. jun) i Surgutu (četvrti vikend: 20. i 21. jun).

U okviru petog vikenda, Srbija će biti domaćin Bugarskoj. Utakmice će se odigrati u Novom Sadu (27. jun) i Nišu (29. jun).

Srbija će u okviru poslednjeg, šestog vikenda ugostiti SAD, a mečevi će se odigrati u Novom Sadu (4. jul) i Beogradu (6. jul).

Finalni turnir Svetske lige odigraće se od 16. – 20. jula, a kandidati za organizaciju su Italija i Iran. Na Finalnom turniru će igrati šest reprezentacija: organizator, po dve ekipe iz A i B grupe (I divizija), kao i pobednik Finalnog turnira II divizije (11. – 13. jul).

hotsport.rs/ossrb.org

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter