0
Auto Moto

Kem demantovala medije: Nastavlja se buđenje Šumahera iz kome

Objavljeno: 25.02.14 u 09:36

Informacije u vezi stanja Mihaela Šumahera, koji se nalazi u veštački izazvanoj komi u bolnici u Grenoblu, smenjuju jedna drugu pa je tako njegova menadžerka Sabine Kem demantovala vest koja se pojavila u ponedeljak da je prekinuto buđenje nemačkog automobiliste iz kome.  

Sabine Kem

„Laž je da je proces u potpunosti obustavljen. Mihaelovo stanje je nepromenjeno, ali terapija se nastavlja. Nema zaustavljanja procesa koji može da potraje i mesecima“ -rekla je Sabine Kem koja je još jednom zamolila medije da ne objavljuju neproverene informacije.

Juče se takođe pojavila vest da je nešto više od mesec dana pre nesreće koja mu se desila na skijanju u Francuskoj Šumaher izazvao saobraćajnu nesreću odnosno da je vozeći iznajmljeni Audi A4 na raskrsnici naleteo na motociklistu, ali je sve zataškano pošto je Šumaherovo osiguranje platilo odštetu oštećenom licu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter