2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Drula iznenadio, pozvao Ljajića, izostavio Mitrovića! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.14 u 13:47

Takozvani, vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije, Ljubinko Drulović, saopštio je spisak igrača na koje računa u svom debitantskom meču protiv selekcije Republike Irske.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naravno, najveće iznenađenje predstavlja poziv Adema Ljajića zbog dobro poznate situacije i konflikta na relaciji između Ljajića i bivšeg selektora Mihajlovića, a zanimljivo je da Drulović nije pozvao Aleksandra Mitrovića, sa kojim je osvojio Evropsko prvenstvo sa igračima do 19 godina.

Za reprezentaciju Srbije debitovaće i prvotimac AZ Alkmara Nemanja Gudelj, a ostatak imena na spisku Drulovića je uglavnom očekivan.

Pomenuti meč sa Ircima je na programu 5. marta od 20 časova i 45 minuta u prestonici Irske, Dablinu.

Golmani: Vladimir Stojković i Željko Brkić.

Odbrana: Antonio Rukavina (Valjadolid), Branislav Ivanović (Čelsi), Dušan Basta (Udineze), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti), Nenad Tomović (Fiorentina), Milan Biševac (Lion)

Vezni red: Radosav Petrović (Genčlerbirligi), Nenad Krstičić (Sampdorija), Ljubomir Fejsa (Benfika), Nemanja Matić (Čelsi), Adem Ljajić (Roma), Nemanja Gudelj (AZ Alkmar), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Dušan Tadić (Tvente)

Napad: Lazar Marković (Benfika), Miralem Sulejmani (Benfika), Stefan Šćepović (Sporting Hihon), Filip Đorđević (Nant)

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

    • Mitrovic je izostavljen da bi pomogao mladoj reprezentaciji koja igra kvalifikacionu utakmicu protiv Belgije, iz istog razloga je i Nastasic, Djuricic i Jojic. Markovica bi isto izostavio ali on ne moze da igra za mlade zbog crvenog kartona. Jos fale Subotic i Pejcinovic zbog povreda i Djurdjic koji se tek oporavio od povrede i samo je odigrao jednu prijateljsku utakmicu.
      Inace je trebao i da pozove Kuzmanovica i Medojevica koji su obojica standardni u Interu i Wolfsburgu.., a i obojica su ne uporedivo bolji od petrovica koji objektivno gledano nema sta da radi na spisku, bar na poziciji def. veznog nismo u manjku, Matic, Fejsa, Gudelj, Kuzmanovic, Medojevic, Ignjovski, svi su bolji od njega.
      Sve u svemu ocekivan spisak.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter