0
Ostali sportovi

Mandićeva i Bajićeva bronzane na turniru u Dubaiju

Objavljeno: 21.02.14 u 19:30

Reprezentativke Srbije u tekvondou, Milica Mandić i Ana Bajić, osvojile su bronzane medalje na turniru serije G1 Fujeira u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Milica-Mandic-happy-120811G640

Mandićeva je u kategoriji do 73 kilograma kao prvi nosilac bila slobodna na startu takmičenja, dok je u polufinalu poražena od predstavnice Holandije sa 1:0.

Ostaje uteha da je Mandićeva trećim mestom u Dubaiju osvojila novih 3,6 bodova na svetskoj listi u borbi za odlazak na Olimpijske igre 2016.

„Nisam zadovoljna trećim mestom, ima još stvari na kojima treba da radim. Želim da na sledećem turniru ispravim greške i nastavim posle toga da se pripremam za evropsko prvenstvo“, izjavila je Mandićeva, olimpijska šampionka iz Londona.

Bajićeva je u kategoriji preko 73 kilograma u četvrtfinalu pobedila predstavnicu Koreje sa 3:1, a u polufinalu izgubila od predstavnice Francuske 3:1 i takođe osvojila 3,6 bodova.

„Sve ovo je priprema za evropsko prvenstvo i gran pri takmičenja, pa je i poraz normalna stvar. Milica nije pronašla svoju borbu i jednu malu grešku Holanđanka je iskoristila i čuvala prednost do kraja meča.Ostaje nam još jedan turnir u Bahreinu sledeće vikenda ukoliko nam odobre vize, a onda nastavak priprema u Beogradu“, rekao je trener Dragan Jović.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter