0
TimeOut

Evo zašto je Ozil loše šutirao penal Nojeru (FOTO)

Objavljeno: 21.02.14 u 12:15

Arsenal je poražen od Bajerna u prvoj rundi osmine finala Lige šampiona, a mnogi tvrde da bi ishod meča bio znatno drugačiji da je Ozil realizovao penal, koji je on i iznudio u kaznenom prostoru Nemaca.

Ipak, Ozil je penal izveo veoma loše pa je lopta postala lak plen za sjajnog Manuela Nojera. Ubrzo po završetku meča, na internetu se pojavila interesantna fotografija vezana za ovaj „duel“.

Naime, Nojer i Ozil su kao dečaci išli zajedno u školu u blizini Šalkeove „Veltins Arene“, uz to su godinama igrali zajedno, prvo u omladinskim kategorijama, potom u Šalkeu ali i većini starosnih selekcija reprezentacije Nemačke.

Nojer je nakon meča izjavio da je znao kako Ozil šutira, te da će zastati nekoliko puta, a taktika čuvara mreže se ispostavila kao tačna.

Koliko je dugo poznanstvo i generalno poznavanje protivnika doprinelo lošem udarcu procenite sami, a na slici ispod pogledajte Nojera i Ozila, verujemo da je jasno ko je ko na prvi pogled:

Nojer i Ozil

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter