0
Ostali sportovi

Nina Micić: Greška u cilju me je koštala boljeg plasmana

Objavljeno: 19.02.14 u 15:10

Srpska snouborderka Nina Micić nije bila toliko daleko od plasmana u osminu finala paralel veleslaloma na Olimpijskim igrama u Sočiju, kao što to govori plasman na 27. mesto u kvalifikacijama, ali je zbog jedne greške pri samom kraju druge trke ipak ispustila šansu da se plasira u eliminacije.

“Prvu vožnju vozila sam dosta oprezno jer je mnogo devojaka koje su startovale pre mene palo zbog toga što je staza bila potpuno zaleđena. Pred drugu vožnju je otoplilo i staza je bila odlična. Sjajno sam vozila ali me je greška u samom cilju koštala boljeg plasmana. Izgubila sam koncentraciju u deliću sekunde, jer sam sebe već videla u cilju i zbog toga sam pala i izgubila nekoliko sekundi. Jako mi je krivo jer sam odlično vozila ali idemo dalje, pokušaću da se skoncentrišem za naredno takmičenje u paralel slalomu” – bila je razočarana posle kvalifikacija naša snouborderka Nina Micić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter