0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Moša u ‘klubu 500’

Objavljeno: 19.02.14 u 13:12

Posle titule najboljeg igrača osmog kola preliminarne faze EHF Lige šampiona, kapiten reprezentacije Srbije, Momir Ilić, još jednom se našao u žiži javnosti dobrom partijom protiv Zagreba, u kojoj je postigao osam golova za svoj Vesprem. To je momku iz Aranđelovca bilo dovoljno da pređe granicu od 500 postignutih golova u najkvalitetnijem klupskom takmičenju u svetu rukometa – EHF Ligi šampiona.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ilić je svoje prve nastupe u EHF Ligi šampiona zabeležio 2004. godine u dresu slovenačkog Gorenja. Za devet sezona u EHF Ligi šampiona, MVP Evropskog prvenstva 2012 je nastupao i za nemačke klubove Gumersbah i Kil, a od prošlog leta nosi dres mađarskog Vesprema.

Kako stvari stoje, do kraja sezone bi klubu „500“ mogao da se pridruži još jedan srpski reprezentativac. Desni bek nemačkog Kila, Marko Vujin, postigao je do sada 466 pogodaka u EHF Ligi šampiona igrajući za Vesprem i nemački tim.

hotsport.rs/RSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter