0
Auto Moto

Vilnev: Formula je prelaka, voze mediokriteti

Objavljeno: 16.02.14 u 12:48

Bivši prvak sveta u Formuli 1, Žak Vilnev, oštro je govorio o stanju u sportu koji ga je proslavio iznevši niz zamerki na celokupnu organizaciju.

Formula 1

„Teško je da neko može da „odskoči“ kada su pravila ovakva kakva jesu. Očigledno je da su Fetel i Alonso bolji od ostalih koji su mediokriteti“, rekao je Vilnev.

„U ovakvoj situaciji ubija se talenat. I prošle sezone su vozači morali da koče da bi štedeli gume a onda im iz boksa poruče kada tačno da koče. Ništa više nije ostalo da je vezano za osećaj samih vozača, nikakve odluke oni ne donose. U redu, uspori u krivini, ali uradi to na svoj način. Čini mi se da vozači polako ali sigurno postaju putnici u bolidima Formule 1. Naredna sezona će tek biti veoma spora, sve se radi elektronski, vozač čak ne mora da misli ni na potrošnju goriva i tu više nema čari“, oštro je zaključio Vilnev izjavivši ono što većina zaista i misli.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter