0
Odbojka

Partizan zakazao derbi sa Zvezdom u finalu Kupa Srbije

Objavljeno: 15.02.14 u 21:19

Odbojkašice Partizana sasvim zasluženo su savladale ekipu Jedinstva sa 3:1 u setovima (30:28, 25:17, 18:25, 25:21) i izborile plasman u finale Kupa Srbije gde će im rival biti Crvena zvezda. 

OK Partizan

Najveća borba viđena je u prvom setu, gde se do 16:16 igralo poen za poen, zatim je Partizan napravio dve serije od po tri poena i stigao prednosti 24:21. Ipak, usledila je neizvesna završnica u kojoj su oba rivala imala meč lopte, ali je tek na razliku i rezultatom 30:28 crno-bele devojke su rešile ovaj deo igre u svoju korist.

U drugom setu viđena je znato bolja igra Partizana, koji je sredinom ovog dela igre slomio otpor Jedinstva i na kraju lako stigao do 25:17 i 2:0 u setovima.

Jedinstvo je najbolje odigralo u trećem setu, u kojem je vodilo od starta i zasluženo stiglo do 25:18 i smanjenja prednosti Partizana na 2:1. Međutim, više od toga devojke nisu mogle. Partizan je u četvrtom setu ponovo zaigrao silovito i do drugog tehničkog tajmauta steklo prednost 16:12. Crno-bele su održavale prednost do kraja seta i rešile ga u svoju korist 25:21 za konačni trijumf i plasman u finale.

Rival Partizanu u finalu Kupa Srbije za odbojkašice biće ekipa Crvene zvezde koja je u drugom polufinalnom susretu savladala TENT iz Obrenovca.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter