0
Odbojka

FOTO: www.cev.lu

Zvezda smenila Pavličevića

Objavljeno: 14.02.14 u 15:16

Rukovodstvo Odbojkaškog kluba Crvena zvezda odlučilo je da posle osam godina saradnje otpusti trenera ženske ekipe Ratka Pavličevića.

FOTO: www.cev.lu
FOTO: www.cev.lu

Crveno-bele dame će u narednom periodu predvoditi dosadašnji tim menadžer muške ekipe Laslo Lukač.

Samo dva dana pred meč polufinala Kupa Srbije protiv TENT-a, čelnici našeg najuspešnijeg ženskog odbojkaškog kolektiva, odlučili su se na rizičan potez.

Generlani direktor kluba Ana Avramović, objasnila je zbog čega se rukovodstvo odlučilo na ovaj potez.

„Ovo je bila odluka najužeg rukovodstva i saopštili smo je Ratku Pavličeviću. Došlo je do jednog prevelikog zasićenja, što se odražavalo na igru. Nisu toliko strašni neki porazi koje smo doživeli, koliko određeno mrtvilo u ekipi. Ušli smo u letargiju, igrali bez svežine i to se osećalo. Shvatili smo da nam treba neka nova energija. Nije Zvezdina praksa da menjamo trenere u sred sezone, pred ovako velika takmičenja, ali smo morali da napravimo, nadam se jednu pozitivnu šok terapiju“, izjavila je Avramovićeva za sajt kluba.

Zvezda je na domaćoj sceni gubila samo od Partizan Vizure.

„Ponavljam, nisu ti porazi razlog smene Ratka Pavličevića. Igrali smo slabo i protiv Dinama, Kolubare, Železničara… U ekipi je vladalo neko mrtvilo i nismo nagoveštavali izlazak iz krize. Smatram da Zvezda ima dobar tim, bez obzira na činjenicu što smo promenili nekoliko igračica iz postave. Realno je da igramo puno bolje“, zaključila je Ana Avramović.

Odbojkašice Crvene zvezde u subotu 15. februara očekuje polufinale Kupa Srbije protiv TENT-a od 15:30 časova u Staroj Pazovi.

hotsport.rs/okcrvenazvezda.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter