0
Odbojka

FOTO: www.ossrb.org

Četiri želje za trofej Kupa Srbije (VIDEO)

Objavljeno: 14.02.14 u 16:28

U prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije danas je održana konferencija za novinare povodom Finalnog turnira 48. Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica, koji će se u subotu i nedelju odigrati u dvorani “Park” u Staroj Pazovi.

FOTO: www.ossrb.org
FOTO: www.ossrb.org

Konferenciji su prisustvovali Milica Stojadinović, proslavljena odbojkašica i osvajač dve titule pobednika Kupa sa Partizanom, Milica Jurišić i Jovo Caković, kapiten i trener Jedinstva iz Stare Pazove, Bjanka Buša i Darko Zakoč, kapiten i trener Partizana Vizure, Sonja Puzović i Marijana Boričić, kapiten i trener TENT-a iz Obrenovca, i Julija Milović i Laslo Lukač, kapiten i trener Crvene zvezde.

Milica Stojadinović će u nedelju, po završetku finalnog meča predati trofej namenjen najboljoj igračici (MVP) Finalnog turnira. Treneri ekipa učesnica Finalnog turnira će odlučiti kome će pripasti prestižna nagrada.

U polufinalu 48. Kupa Srbije, u subotu, 15. ferbruara, igraće TENT – Crvena zvezda (15,30) i Jedinstvo – Partizan Vizura (18,30 – RTS), dok će se finale odigrati u nedelju, 16. februara od 17,00 časova (RTS).

Izjave aktera:
Julia Milovits i Laslo Lukač, kapiten i trener Crvene zvezde

Bjanka Buša i Darko Zakoč, kapiten i trener Partizana Vizure

Milica Jurišić i Jovo Caković, kapiten i trener Jedinstva iz Stare Pazove

Sonja Puzović i Marijana Boričić, kapiten i trener TENT-a iz Obrenovca

Trofej pobednika Kupa Srbije brani Crvena zvezda koja je rekorder po broju osvojenih trofeja – 16. Partizan je osvojio dve titule: 1958./1959. i 1959./1960.

hotsport.rs/www.ossrb.org

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter