0
TimeOut

FOTO: STARSPORT

Pošto ‘tarzanka’ nije prošla Rajković se ošišao na ćelavo (FOTO)

Objavljeno: 13.02.14 u 21:57

Da u svlačionici Crvene zvezde vlada odlična atmosfera još jednom je potvrđeno. Mladi golman Slobodan Rajković, iz dosade je odlučio da se ošiša, a frizer je bio niko drugi do saigrač Goran Gogić.

Slobodan Rajković
FOTO: kurir-info.rs

„Moj cimer i ja smo pravili neki cirkus u sobi… Šalim se. Bilo nam je dosadno, pa smo rešili da menjamo frizure. Gogić me je ošišao na ‘tarzanku’. Ali kada sam sledećeg jutra otišao na doručak svi su se zgrozili videvši moju frizuru“, otkrio je Rajković za ‘Kurir’ i dodao:

„Vukan Savićević bio je jedini koji je pohvalio moj novi imidž. Stariji igrači poput Milijaša, Bajkovića rekli su mi da se ošišam pod hitno, pošto fudbaler Crvene zvezde tako ne može da izgleda. Ja sam ih odmah poslušao“.

Slobodan Rajković 2
FOTO: kurir-info.rs

Kritike su urodile plodom, pa je Goran Gogić ipak morao da popravi svoj rad.

„Goran Gogić je opet morao da uzme mašinicu u ruke. Kasnije sam čuo da Dauda i Onjilo vole da šišaju, pa ću i njih da proverim. Sad sam vratio na staro, uvek se šišam ovako. Porašće kosa, vrlo brzo“, istakao je Rajković.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter