0
Ostali sportovi

Ilić i Rebula izvanredni u Južnoj Africi

Objavljeno: 13.02.14 u 17:52

Najbolji srpski golfer Čedomir Ilić ostvario je izvanredan rezultat na struokplej šampionatu Južne Afrike. On je na terenima Benoni kantri klaba uspeo da zauzme odlično 21. mesto u konkurenciji 141 igrača, najviše iz Južne Afrike i Evrope.

cedomir-ilic

Ilić je četvorodnevno takmičenje završio sa šest ispod para, što je izvanredan rezultat, uzevši u obzir da je za pobednikom turnira Džejsonom Smitom zaostao za samo osam udaraca.

Poslednjeg dana srpski golfer je odigrao vrlo konstantno, napravivši četiri birdija, dva bogija, a na preostalih 12 rupa je odigrao u paru. Najbolju rundu Ilić je odigrao trećeg dana kada je imao -4, sa čak šest birdija. Tim rezultatom Ilić je ostvario napredak od čak 160 pozicija na svetskoj rang listi pa trenutno zauzima 1399 poziciju.

Odličan rezultat na ovom turniru ostvario je i drugi srpski predstavnik Jovan Rebula. 15-godišnji golfer, rođak legendarnog Ernija Elsa, takmičenje je završio na 58. poziciji. Najbolji mladi golfer u Južnoj Africi ostvario je ukupni rezultat od +4, sa četiri relativno ujednačene runde od 73, 71, 73 i 75 udaraca.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter