0
Ostali sportovi

Brković: Cilj je da osvojimo što više bodova (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.14 u 16:25

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je u utorak da njegova ekipa želi da u nastavku sezone u SEHA ligi osvoji što više bodova i da će prva prilika za to biti meč protiv Zagreba.

rkpartizan-kzs

„U nastavku SEHA lige cilj nam je da uvećamo bodovni saldo u odnosu na jesenji deo tako da ćemo u svakoj utakmici tražiti šansu za to. Verujem da ćemo uspeti već u sredu, iako igramo protiv lidera i ekipe koja se bori za Top 16 Lige šampiona“ – izjavio je trener crno-belih, prenosi Beta.

Rukometaši Partizana u 13. kolu lige u sredu od 18.00 dočekuju Zagreb.

Jedno od velikih pojačanja Partizana, Vlada Mandić, kazao je da je siguran da crno-beli na svom terenu mogu da savladaju Zagreb, iako su u prvom susretu izgubili sa čak 12 razlike.

“Znamo svi šta Partizan kao klub predstavlja i zato uvek idemo na pobedu. To je slučaj i sa ovom utakmicom. Realni smo i znamo da je Zagreb favorit, ali igramo na našem terenu, pred našom publikom i hoćemo da odigramo svaku utakmicu što bolje. Želimo da se vidi da Partizan napreduje, a kako je Zagreb veliki tim, samim tim je i velika motivacija za nas, naročito za naše mlade igrače. Ovo sigurno jeste derbi kola i prilika navijačima da vide susret dve jake ekipe i da uživaju u atraktivnom rukometu.“

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter