0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Stanojević odustao od kandidature, FSS traži novog selektora

Objavljeno: 11.02.14 u 13:16

Uprkos brojnim najavama da je priča oko dolaska Aleksandra Stanojevića na korak od finalizacije u poslednji čas je došlo do nesporazuma između dve strane pa će Stručni odbor FSS morati da potraži drugo rešenje.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Da, istina je da sam odustao od kandidature za mesto selektora reprezentacije Srbije, nisam više u toj priči“ – rekao je Stanojević za Mocartsport.

Zanimljivo je i da je bivši trener Partizana nedavno odbio ponudu Kineza da preuzme njihovu reprezentaciju pa se pretpostavljalo da će gotovo sigurno sesti na klupu „orlova“.

Za sada je nejasno gde se pojavio problem i zbog čega je Stanojević odustao od preuzimanja reprezentacije Srbije. U danima pred nama će verovatno biti raznih spekulacija, a da li se radi o slaboj finansijskoj ponudi ili je nešto drugo u pitanju verovatno će ostati nepoznato.

Podsećamo da će Stručni odbor FSS tokom dana obaviti razgovor i sa Ljubišom Tumbakovićem koji je takođe kandidat, a nije nemoguće da i neko treće ime iskrsne u poslednji čas.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter