8
TimeOut

Da li je moguće da Laciova nada ima samo 17 godina?! (FOTO)

Objavljeno: 10.02.14 u 11:35

Nije retko u svetu fudbala da igrači malo „promene“ svoje godište u podacima o rođenju, kako bi se što lakše probili ka vrhu iz mčađih kategorija, a izgleda da imamo novi slučaj i to u ekipi Lacija.

U pitanju je Jozef Minala, „tinejdžer“ u ekipi Lacija, kojeg je rimski tim doveo minulog leta a kojem u pasošu piše da je rođen 1996. godine, odnosno da trenutno ima svega 17 punih godina.

Minala je Kamerunac a da li ima tačno 17 godina, ili pak jedno 5 do 7 godina više, procenite sami na osnovu fotografije:

Lacio

hotsport.rs

0
0

8 Komentara

  1. Ljudi, ne pricajte gluposti… kakva genetika, kakvi bakraci… U Africi se i ne zna tacan datum ko je kad rodjen… Zene se porode pa posle par godina prijave decu u opstinu. Pogotovu ako zive u nekoj zabiti, nekom selu. Laziraju mu godine, da bi ga bolje prodali, jer ce da odskace od svojih vrsnjaka…

    Lukaku sto je rodjen u Belgiji, pa mu lazirali godine, a kamo li ovaj…!

    0
    0
    Odgovori
  2. 1 godina srednje, ulazim u odeljenje a unutra COVEK dao bi mu 35-40, ja reko do q*** ovaj ponavljao 50puta sad kad krene da nas bije, kad ono lik ’93 kao i ja…kasnije njegovi drugovi kazu on tako izgleda od 5 osnovne, kaze mi igramo tekmu ovi oce poniste kazu pa mogliste nekog ko nije bio u vojsci da svercujete(petlici)…

    0
    0
    Odgovori
  3. dobro nije covek kriv, mozda je imao naporno detinjstvo. radio 12 sati kao dete, pa mu mse odrazilo….hahahahahahahahahahahahah

    0
    0
    Odgovori
    • pogledajte sirlea iz celzija decko koj ima 21 a izgleda kao da ima 41, pitao curu posto ne prati fudbal sta misli koliko ima godina ona me pitala jer pred penzijom 😀 nema dva zanetija jbg ko bi zanetiju npr, pa dao 41… naravucenije nema pravila genetika od nje ne mozemo pobeci!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter