0
Auto Moto

Lauda besan na nemačku verziju ‘Njuz.net-a’ zbog neslane šale sa Šumaherom (FOTO)

Objavljeno: 08.02.14 u 10:24

Trostruki prvak sveta u Formuli 1, Niki Lauda, prilično se naljutio zbog neumesne šale na Šumaherov račun, u koji je umešan i njegov lik i delo.

Lauda

Naime, satirični časopis „Titanik“, nemačka verzija „Njuz.net“ portala, na svojoj naslovnoj strani stavio je sliku Laude (koju možete videti iznad) uz naslov:

„Ekskluzivno, prva fotografija nakon Šumijeve nesreće: Ovoliko loše je uticalo na Šumahera.“

Naravno, to je razbesnelo Šumaherove navijače koji su zabrinuti za zdravlje svog uzora ali i samog Laudu.

„Naslovna strana je neverovatno neumesna i netolerantna. Pitam se ko može da odštampa takvu količinu đubreta?“ upitao se besni Lauda.

Međutim to nije uticalo na urednika ovog časopisa, Tima Volfa, koji je nastavio da zbija šale uprkos osudama Laude i šire javnosti:

„Razumemo kritike ali želimo da istaknemo da smo poslali novinara preobučenog u medicinsku sestru u kliniku u Grenoblu u kojoj je Šumaher koji će istražiti slučaj, da nismo kojim slučajem pomešali ovu sliku sa slikom nekog drugog F1 vozača koji je takođe imao nesreću“, rekao je Volf i tako još više razbesneo Laudu i Šumijeve navijače.

Osim naslovne strane u časopisu se može naći i deo o Šumaheru koji je stavljen u sekciju „Zabava i igre“ a u kojem recimo možete da se spuštate niz planinu te da ako pogrešite, završite u bolnici, kao i „vodič“ kojim roditelji mogu da objasne deci kako se Šumaher povredio.

Celu priču još gorom čini činjenica da ova naslovna strana aludira i na nesreću koju je Lauda imao davne 1976. godine kada je preživeo ozbiljne opekotine po telu i licu nakon što je doživeo udes na Nirnburgringu, a zbog čega i sada ima vidljive tragove i ožiljke.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter