0
Ostali sportovi

Nava se nada finalu na EP u Cirihu

Objavljeno: 07.02.14 u 12:19

Goran Nava sprski je reprezentativac na 1.500m i 3.000m, i ovog puta otkriva nam svoje želje pred kraj njegove karijere.

goran-nava

“Nisam bio na pripremama, dovoljno je da treniram ovde u St. Moritzu. Grad se nalazi na 1.850m nadmorske visine, što meni odgovara. Ne treniram toliko jako zbog niskih temperature i zbog malih povreda sa kojima imam problema, ali već sam spreman za prve testove u dvorani na 1.500m i 3.000m” – rekao je naš reprezentativac Goran Nava.

Nava ističe da bi jako voleo da selekcija našeg tima dođe u St. Moritzu kako bi trenirali svi zajedno uz druge svetske atletičare koji dolaze tamo, kao što je Mo Farah.

“Cilj ove godine mi je da budem finalista na Evrospkom prvenstvu. Znam da imam 33 godine i uskoro će doći kraj moje karijere, ali zbog toga ću se još više boriti na narednim takmičenjima. Ako odem u Cirih to bi bilo moje šesto EP , dok već imam četri finala i voleo bi da završim svoju karijeru još jednom lepom finalnom trkom” – za kraj je kazao Nava.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter