0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Šoštar upozorava: Pomoć ili istupamo iz Lige šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.14 u 13:44

Predsednik vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar poručio je da je istupanje iz Lige šampiona neminovnost, ukoliko neko finansijski ne pomogne tim sa Banjice. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle izjave kapitena Miloša Ćuka, i predsednik kluba je otkrio da se klub nalazi u teškoj situaciji.

“Početkom avgusta napravljen je dogovor koji nije bio vezan samo za vaterpolo klub i ne samo Partizan kao sportsko društvo. Taj dogovor trebalo je da bude realizovan do kraja prošle godine, a kada to nije učinjeno, rečeno nam je da će biti odmah posle Nove godine, a evo prošlo je već mesec dana. U januaru smo imali još jedan razgovor, krenulo se u realizaciju obećanja, ali je to stalo, jer očigledno ne postoji želja“, rekao je Šoštar na vanrednoj konferenciji za medije.

Partizan već u sledećem kolu na gostovanju u Berlinu protiv Špandaua može da napravi presudan korak prema plasmanu na završni turnir, ali će istupiti iz takmičenja ako ne stigne novac.

“To bi bila katastrofa, ali bez ove pomoći to je neminovnost. Tako nešto nikad se nije desilo, pogotovo ne klubu koji je uradio sve ono što je Partizan uradio i koji je oduvek vukao državni vaterpolo. Za sada nismo obavestili ljude iz LEN-a o našim problemima“, rekao je između ostalog Aleksandar Šoštar, a prenosi Tanjug.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter