8
TimeOut

Idealnih 11 sastavljenih od mančesterskih klubova

Objavljeno: 05.02.14 u 23:12

Nakon idealnih 11 sastavljenih od londonskih klubova, na vaš zahtev, napravili smo i selekciju fudbalera od dva mančesterska tima, Junajteda i Sitija.

Da ne dužimo, ovo su idealnih 11 u izboru Hotsporta:

Džo Hart: Konkurenta je imao u talentovanom De Hei, ali zbog dosadašnjih nastupa i većeg iskustva dobio je prednost na golu ovog kombinovanog tima.

Pablo Zabaleta: Već dugo jedan od najboljih bekova u Premijer ligi, ove godine blista zbog napadačkog fudbala koji Siti neguje.

Vinsent Kompani: Kapiten Sitija je jedan od najboljih igrača tog tima već par sezona, igra sjajno i jedan je od najboljih na svetu na svojoj poziciji.

Nemanja Vidić: Ove sezone, kao i čitav Junajted, ne igra na prepoznatljivom nivou, ali u svakom slučaju teško da bi neko mogao da ga „izgura“ iz ovog tima.

Aleksandar Kolarov: Sve više igra, izborio se za startnu postavu, na poslednjih nekoliko mečeva upisao je tri asistencije i pogodak što je više od konkurenta Evre iz Junajteda.

Jaja Ture: Jedan od najboljih veznjaka sveta, ove sezone je ubedljivo najefikasniji veznjak u Premijer ligi i bukvalno obavlja sve što jedan trener može da poželi od njega na terenu.

Huan Mata: Tek što je prešao u Junajted upisao je dve asistencije na dva meča. Nema sumnje da će opet biti jedan od najboljih igrača u ligi.

David Silva: Uz Turea predstavlja „motor“ moćnog Sitija. Kreativan je, brz, postiže i golove kada je to potrebno, Barsa želi da ga dovede kao zamenu za vremešnog Ćavija.

Vejn Runi: Propustio je dosta mečeva ove sezone zbog par povreda ali je uprkos tome najbolji asistent lige u ovom trenutku i igra sjajno na više pozicija u timu.

Serhio Aguero: Drugi strelac lige iza sjajnog Suareza, možda bi bio i ispred Urugvajca da ima manje problema sa povredama. Najbolji je strelac najefikasnijeg tima u ligi.

Robin van Persi: Deluje da ga i ove sezone, kao i pre par godina, dosta muče povrede, nema konzistentnost, ali zato kada je spreman, pokazuje da je jedan od najboljih napadača sveta.

Ovo je samo naše viđenje, da li biste nešto izmenili?

Mančester

Pogledajte još zanimljivih tekstova iz našeg Hotsport specijala:

7 stvari koje bi trebalo da znate o Ronaldu

Idealnih 11 sastavljenih od londonskih klubova

5 najgorih Murinjovih transfera u Čelsiju

10 igrača Barselone sa najvećim otkupnim klauzulama

10 najboljih stadiona koji će tek biti izgrađeni

10 stadiona sa neverovatnim pejzažima oko sebe

10 najskupljih zimskih transfera u istoriji

10 najboljih transfera u istoriji Premijer lige

hotsport.rs

0
0

8 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter