0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Predstavljen olimpijski tim za Soči, Mandićeva predala zastavu Petroviću (FOTO)

Objavljeno: 03.02.14 u 13:38

Reprezentacija Srbije koja će učestvovati na Zimskim Olimpijskim igrama u Sočiju predstavljena je danas u Beogradu, a državnu zastavu na svečanoj ceremoniji otvaranja nosiće bijatlonac Milanko Petrović.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Generalni sekretar Olimpiskog komiteta Srbije (OKS) Đorđe Višacki poželeo je sreću takmičarima koji večeras putuju za Soči.

„Ovo je kraj četvrogodišnje olimpijske priče koju smo počeli u Vankuveru 2010, sportistima želim da na pravi način, pre svega ponašanjem i izgledom, predstavljaju Srbiju. Ovo je prilika da naši reprezentativci budu deo svetske priče“ – rekao je Višacki.

Bijatloncu Milanku Petroviću zastavu Srbije predala je olimpijska šampionaka u tekvondou iz Londona Milica Mandić.

„Čast mi je da nosim zastavu Srbije na otvaranju Igara, nadam se da ćemo pružiti maksimum i da ćemo ispuniti očekivanja Srbije“ – poručio je Petrović.

Među srpskim „manekenima“ bila je i Nina Micić (snoubord), Vuk Rađenović i Aleksandar Bundalo (bob), Marko Vukićević (alpsko skijanje), Ivana Kovačević (nordijsko skijanja), Rejhan Šmrković (nordijsko trčanje), kao i vicešampionka iz Londona u streljaštvu Ivana Maksimović, koja je požela sreću takmičarima.

Olimpijski tim Srbije na Igrama u Sočiju, koje će trajati od od 7. do 23. februara, nosiće opremu kompanije Bosko.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter