0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Šefiku se pomešala osećanja: Srećan zbog gola, tužan zbog Radića

Objavljeno: 28.01.14 u 12:48

Veliki sportista, ali pre svega veliki čovek, golman Crvene zvezde Denis Šefik se nije poneo u pobedi već je pokazao saosećanje prema svom kolegi Zdravku Radiću kojem je u poslednjoj sekundi meča finala Kupa Srbije dao neverovatan pogodak preko celog terena.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Srećan sam što sam golom doneo svojoj ekipi važan trofej, ali sam pomalo tužan što sam pogodio mrežu Zdravka Radića.  Golman Radničkog je moj najbolji kolega, sjajan čovek i sportista, koji svojim odbranama drži svoju ekipu i u Ligi šampiona i u domaćem prvenstvu. Ne preterujem ako kažem da je trenutno najbolji golman koji brani u Srbiji. Lopta ga je prevarila, stvarno je neverovatno odskočila“ – rekao je Šefik između ostalog u intervjuu za Kurir.

Iskusni golman nije previše želeo da komentariše optužbe koje su stigle iz Kragujevca na račun sudija, koje su prema njihovom mišljenju direktno uticali na rezultat priznavanjem Šefikovog pogotka, iz poštovanja prema Radničkom i kako ga prijatelji iz tog kluba ne bi pogrešno razumeli.

hotsport.rs/Kurir

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter