0
Ostali sportovi

Kingsi prekinuli seriju Šarksa (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.14 u 09:54

Najveće iznenađenje na utakmicama NHL prvenstva odigranim prethodne večeri napraili su Los Anđeles Kingsi koji su jednim golom prekinuli pobednički niz San Hoze Šarksa.

sanhoze-lak

Domaći tim je do ovog meča imao šest pobeda u nizu, dok su gosti bili u seriji od pet poraza pa je bilo očekivano da San Hoze zabeleži novi trijumf. Međutim sa tim se nisu složili golman Los Anđelesa Džonatan Kvik koji je sačuvao svoju mrežu i Slovenac Anže Kopitar koji je postigao jedini pogodak na meču.

Pitsburg Pingvinsi su sigurnom pobedom nad Bafalo Sajbersima čestitali jubilej Jevgeniju Malkinu koji je prethodne noći odigrao 500. meč za tim iz Pensilvanije. Golove za Pingvinse postigli su Kris Kunic, Derik Engeland i Tener Glas.

Ubedljivoj pobedi Bostona nad Njujork Ajlandersima Milan Lučić je doprineo jednom asistencijom. Karolina je velikim preokretom u poslednjoj četvrtini uspela da savlada Kolumbus, Kolorado je meč protiv Dalasa prelomio u trećoj trećini, dok je Edmontonu pripao mali kanadski derbi odigran u Vankuveru.

Rezultati:
Njujork Ajlanders – Boston 3:6
Karolina – Kolumbus 3:2
Pitsburg – Bafalo 3:0
Dalas – Kolorado 3:4
Vankuver – Edmonton 2:4
San Hoze – Los Anđeles 0:1

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter