0
Ostali sportovi

NHL spektakl na stadionu ‘Jenkija’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.14 u 08:50

U noći između nedelje i ponedeljka po ovdašnjem vremenu igrano je pet mečeva NHL lige, a bilo je veoma uzbudljivo.

Stadion Jenkija

Prvi meč dana odigrali su Nju Džersi Devilsi i Njujork Rendžersi. Gosti su slavili u sjajnom meču sa 7:3 zahvaljujući sjajnoj drugoj trećini koju su dobili sa čak 4:0. Meč je igran na stadionu „Jenkija“, njujorškog bejzbol tima.

Detroit Red Vingsi su poraženi na domaćem terenu od Florida Pantersa sa 5:4 i to nakon penala. Domaći tim je gubio nakon prve trećine, vodio 3:1 nakon druge, u produžetak se otišlo sa 4:4 a na penale slavila je Florida.

Veliki preokret napravio je Vinipeg u Čikagu gde je slavio sa 3:1. Čikago je zahvaljujući prvoj deonici vodio 1:0 skoro čitav meč, da bi sa 3 gola u poslednjoj trećini Vinipeg došao do preokreta i pobede.

Edmonton je bio ubedljiv u Kanadi protiv Nešvila sa 5:1. Domaći tim je dobio sve tri trećine rezultatski, jedino izjednačenje bilo je 1:1 u 15. minutu i od tog trenutka domaćin je samo povećavao prednost do kraja.

Još jedan kanadski susret dobio je domaći tim. Vankuver je savladao goste iz Finiksa sa 5:4 nakon produžetaka. Domaći tim je vodio tokom većeg dela meča ali su gosti u poslednjoj trećini izborili produžetak sa rezultatom 4:4. Ipak u nastavku Kanuksi su bili bolji te upisali pobedu.

Svi rezultati:

Nju Džersi-Njujork 3:7
Detroit-Florida 4:5 (nakon penala)
Čikago-Vinipeg 1:3
Edmonton-Nešvil 5:1
Vankuver-Finiks 5:4 (nakon produžetka)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter