0
TimeOut

Bekamovi u renoviranje vile ulažu neverovatnih 30 miliona dolara

Objavljeno: 27.01.14 u 12:01

Jednostavno porodica Bekam gde god da se pojavi uvek je u centru medijske pažnje. Ovoga puta u žiži interesovanja je kuća, koju su Bekamovi odlučili da renoviraju.

Bekamovi

Bivši fudbaler želi da do detalja ugodi svim članovima porodice, a kako se šuška u renoviranje luksuzne vile biće uloženo 30 miliona dolara. Pored uređivanja prostora za uživanje Bekamovi će obratiti pažnju i na svoju bezbednost tako da će novi dom imati sklonište i nezaobilazni video nadzor.

Kako ne bi sami mozgali oko detalja, Bekamovi su u pomoć pozvali poznatog dizajnera interijera Keli Hopena koji je razgovarao is a njihovom decom kako bi tačno znali šta poznata porodica očekuje od nove kuće. S obzirom na to das u dečaci ljubitelji umetnost, njihove sobe će krasiti skupa umetnička dela, dok će mezimica Harper dobiti ormar u koji će komotno moći da uđe.

Ni lepša polovina ovog dvojca ne zaostaje sa prohtevima, tako da će Viktorija će u svojoj sobi imati prostor gde će postaviti salon za manikir, kosu i spa. Pored sve raskoši, dom će imati osam spavaćih soba i sedam kupatila.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter