0
Ostali sportovi

Pingvinsi trijumfovali u Njujorku, Dalas pregazio Toronto (VIDEO)

Objavljeno: 24.01.14 u 09:22

Na 10 utakmica NHL lige odigranih prethodne noći šest pobeda su odnele domaće ekipe, dok su se sa preostale četiri bodove odneli gostujući timovi.

krozbi-kunic

U pravoj kanonadi golova Pitsburg Pingvinsi su uspeli da savladaju Njujork Ajlanderse na njihovom ledu sa 6:4 postigavši po dva pogotkau svakoj od tri trećine, a aznimljivo je da su sve pogotke postigli različiti igrači.

Iznenađujuće visoku pobedu ostvario je Dalas u duelu sa Torontom koji u poslednje vreme igra vrlo dobro, dok je Kolumbus nešto teže izašao na kraj sa Filadelfijom.

U San Hozeu je pobednika odlučio samo jedan pogodak i to onaj koji je postigao igrač domaćeg tima Džo Pavelski koji je tako svom timu doneo tri boda u duelu sa Vinipegom, baš kao što je Anahajmu Patrik Marun u samoj završnici doneo trijumfna meču protiv Los Anđelesa.

Nešvil je u poslednjoj deonici napravio preokret u meču protiv Vankuvera odigranom u Kanadi, Minesota je uspela da sačuva prednost stečenu protiv Čikaga u prvoj trećini, a ekipa Tampa Beja je uspela da odbrani domaći teren u duelu sa Otavom tek posle boljeg izvođenja penala.

Rezultati:
Bafalo – Karolina 3:5
Njujork Rendžers – Sent Luis 1:2
Kolumbus – Filadelfija 5:2
Tampa Bej – Otava 4:3 posle penala
Njujork Ajlanders – Pitsburg 4:6
Minesota – Čikago 2:1
Dalas – Toronto 7:1
Vankuver – Nešvil 1:2
Anahajm – Los Anđeles 2:1
San Hoze – Vinipeg 1:0

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter