0
Ostali sportovi

Milan Ristić: Nikada se nisam osećao brže

Objavljeno: 23.01.14 u 11:48

Milan Ristić, srpski reprezentativac, nalazi se na Koledžu u Berkliju i vredno se sprema za početak zimske sezone.

Milan Ristić

“Osećam se odlično, treniram jako za ovu sezonu. Škola mi je počela danas, tako da je raspust gotov i sada ulazim u takmičarski period, a prvo takmičenje nam je za vikend. Nadam se da sam spreman za ovaj početak i do sada se nikad brže nisam osećao, što su pokazali i testovi na treningu.”

U pripremnom periodu na treningu Ristić je istrčao tri lična rekorda na 30m, 60m prepone i 200m, za vreme je ostao tajanstven i poručio nam da će se to pokazati na takmičenjima.

“Ove godine cilj mi je da se kvalifikujem za NCAA gde ide prvih 16 takmičara u svakoj discipline i završim medju prvih 8. Pored toga treniram da oborim državni rekord na 60m prepone koji iznosi 7.73sekunde što je jako blizu mog ličnog od prošle godine, i državni na 200m u dvorani koji iznosi 21.24sekunde. Sada sam spreman za to, samo se nadam da ću ostati zdrav, ostalo će se pokazati na stazi”, rekao nam je Milan Ristić.

Ove godine prešao je u klub Partizan gde će imati bolje uslove za rad i trening, kao i za pripreme, kada se nalazi u Beogradu.

Za kraj nam je poručio : “Spreman sam i ne mogu više da čekam da počnu takmičenja”.

hotsport.rs/Atletski savez Srbije

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter