0
Auto Moto

Meklaren ide na predstavljanje bez glavnog sponzora

Objavljeno: 23.01.14 u 14:35

Tim Meklarena bi sutra trebalo da predstavi javnosti svoj novi bolid pod nazivom MP4-29, ali na automobilu će izostati ime glavnog sponzora.

Meklaren

Meklaren je prošle sezone imao ugovor sa kompanijom Vodafon ali je taj ugovor istekao u međuvremenu, dok ime novog sponzora još uvek nije poznato niti potvrđeno. Prema nekim najavama to bi mogla da bude kompanija Žilet, ali je dogovor trebalo već da bude postignut pre više od mesec dana, što se za sada nije dogodilo.

Sa druge strane u Meklarenu ističu da im nedostatak glavnog sponzora ne remeti stvari u velikoj meri, kao i da nisu u finansijskim problemima.

Zbog toga što sponzor nije poznat, nije poznata ni boja novog automobila koja će biti dominantna. Govorilo se ranije da će to biti narandžasta ali šef tima koji je nedavno došao, čuveni Ron Denis, izgleda nije za tu opciju, pa će Meklaren morati da sačeka definitivan dogovor sa sponzorom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter