0
TimeOut

Počinje suđenje Benzemi i Riberiju

Objavljeno: 20.01.14 u 18:32

Nakon brojnih odlaganja zbog profesionalnih obaveza dvojice fudbalera, uskoro počinje suđenje zbog nedozvoljenih odnosa sa maloletnicom.

Riberi i Benzema

Naravno u pitanju je sada već dobro poznati skandal čiji su učesnici Karim Benzema i Frenk Riberi a odnosi se na Zahiju Dahar, koja je 2009. bila maloletna kada su francuski fudbaleri bili u kontaktu sa njom.

Riberi je navodno avionom doveo Zahiju u Minhen kada je imala svega 16 godina, kako bi imao odnose sa njom, dok je Benzema sa pomenutom devojkom bio u Parizu iste te godine.

„Gospodin Riberi je zrela osoba koja je svesna situacije u kojoj se nalazi, ali isto tako i smirena znajući da je apsolutno neosnovana tužba u pitanju“, rekao je Karlo Alberto Brusa, Riberijev advokat.

Najveća moguća zatvorska kazna za ovaj prekršaj iznosi tri godine, ali se navodi i da su obojica veoma sigurna da će pravda biti na njihovoj strani.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter