0
Ostali sportovi

FOTO: rss.org

Matić posle očajnog 13. mesta i eliminacije: Svi smo podbacili

Objavljeno: 17.01.14 u 23:51

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Vladan Matić ne krije da je razočaran zbog eliminacije svoje selekcije sa Evropskog prvenstva u Danskoj.

FOTO: rss.org
FOTO: rss.org

“Nismo planirali da se vratimo kući, ali eto, jedna greška, jedan kiks, i to se desilo. Posle prve pobede nad Poljskom mislili smo da će to mnogo lakše ići, ali nije išlo. Ostaje žal, jer ova generacija nije to zaslužila. Jedan loš dan, loš rukomet, ne znam zašto se to desilo protiv Rusa. Svi smo podbacili“, rekao je Matić i dodao:

“Ni protiv Poljaka nije bilo bolje. Tri utakmice nismo odigrali dobro. Prvu smo pobedili, ali postigli 20 golova. Odigrali smo katastrofalan napad. Danas je bila loša i odbrana“, istakao je Matić uz zaključak:

“Analiziraćemo kada se vratimo gde smo i šta smo. Ima tih mlađih snaga koje obećavaju. Videćemo da li će doći do smene generacija. Sa njima sam bio kratko. Stvaram polako neku sliku. Kroz analize i razgovore videćemo šta i kako dalje“, naglasio je Matić.

Kapiten ekipe Momir Ilić kazao je da ekipa nije očkivala da prvenstvo završi u prvoj fazi takmičenja.

“Nismo planirali da se vratimo kući, ali eto, jedna greška, jedan kiks, i to se desilo. Posle prve pobede nad Poljskom, mislili smo da će to mnogo lakše ići, ali nije išlo. Ostaje žal jer ova generacija nije to zaslužila. Jedan loš dan, loš rukomet, ne znam zašto se to desilo protiv Rusa. Svi smo podbacili“, istakao je Ilić.

Eliminacijom sa Evropskog prvenstva, Srbija je takmičenje završila na 13. poziciji.

hotsport.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter