0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

Matić: Dve pogrešne izmene i nastao je haos (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.14 u 21:37

Rukometaši Srbije izgubili su od Rusije u drugom kolu Evropskog prvenstva u Danskoj, a selektor Vladan Matić priznao je da su njegove dve odluke prilikom izmena negativno uticale na rezultat.

FOTO: RSS
FOTO: RSS

Srpski rukometaši u petak od 20.45 igraju odlučujući meč protiv selekcije Francuske.

“Promašili smo velik broj zicera, bili smo nervozni, napravili dve pogrešne izmene. Četiri minuta sa igračem manje zbog toga je bilo previše. Nastao je haos, ušao nam je sedmi igrač i to je to. Ja sam pogrešio sa izmenama. Nisam stigao da reagujem. Prvu grešku nisam ni video da li je bila, a kod druge, Petar je želeo da uđe pre vremena, imao veliku želju da zabije gol. Desilo se“, rekao je Matić, a prenosi zvanični sajt Saveza.

On je takođe pohvalio Zelenovića i Nenadića.

“Zelenović i Draško Nenadić su dali neke nove energije, ali nam je jedna odbrana falila da uhvatimo priključak. Primili smo gol sa igračem manje. Tada je trebalo da uhvatimo priključak. Čekao sam da prorade, ali ne ide. To je moja greška i preuzimam je na sebe. Nadam se da ćemo imati energije i snage da pokažemo više u narednom meču“, dodao je Matić.

hotsport.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter