0
Ostali sportovi

Savić: Favoriti smo, idemo na pobedu

Objavljeno: 14.01.14 u 10:52

Vaterpolo reprezentaciju Srbije danas od 16 časova po našem vremenu u Kazanju očekuje duel 3. kola Svetske lige protiv selekcije Rusije. Oba tima su u prva dva kola zabeležili po jednu pobedu u okršajima sa Rumunijom pa će pobednik današnjeg meča ostati usamljen na vrhu tabele grupe.

dejan-savic-celjabinsk

Selektor „delfina“ Dejan Savić najavio je da će njegovi izabranici i u ovom meču jurišati na pobedu odnosno da prihvataju ulogu favorita koju realno imaju u okršajima sa većinom svetskih reprezentacija.

„Rusi imaju mlad tim ali će pred svojom publikom sigurno dati maksimum. Idemo na pobedu, mi smo favoriti. Ukoliko ostvarimo dobar rezultat u mnogome će se rešiti pitanje pobednika u grupi. Predstoji nam susret sa Rumunijom u Bukureštu i revanš sa Rusima u Kragujevcu. Ekipa je zdravstveno spremna i očekujem dobar start u ovoj godini“ – rekao je Dejan Savić.

hotsport.rs/VSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter