0
Ostali sportovi

‘Delfini’ lako do pobede u Kazanju

Objavljeno: 14.01.14 u 17:35

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je selekciju Rusije sa 12:8 (1:1, 6:2, 3:2, 2:3) u meču 3. kola grupe A Svetske lige koji je odigran u Kazanju.

rusija-srbija-vaterpolo

Izabranici Dejana Savića meč su prelomili već u drugoj četvrtini koju su dobili sa čak četiri gola razlike, tako da je do kraja meča preostalo da samo održavaju predsnost u čemu su i uspeli.

Po tri gola za našu selekciju postigli su Prlainović i Mitrović, a po jednom su se u listu strelaca upisali Mandić, Ranđelović, Nikić, Aleksić, Filipović i Duško Pijetlović.

„Očekivali smo pobedu i sada imamo prostor za miran rad. Zadovoljan sam, mada je odbrana u poslednjoj četvrtini malo popustila“ – rekao je posle utakmice  selektor Dejan Savić.

Nakon tri odigrana kola Srbija je prva na tabeli sa šest bodova, Rusija ima tri, dok je Rumunija bez bodova. Naredni meč naša selekcija igra tek 11. marta u Bukureštu protiv Rumunije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter