0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

Ilić: Izvinjavamo se naciji! Stanić: Jedva sam izdržao

Objavljeno: 13.01.14 u 22:08

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije Momir Ilić izvinio se danas naciji zbog neizvesne završnice u pobedi nad Poljskom na startu Evropskog prvenstva.

FOTO: RSS
FOTO: RSS

Srpski rukometaši su uz mnogo sreće i zahvaljujući čudesnom Darku Staniću zabeležili važnu pobedu u Danskoj.

“Izvinjavam se naciji na šok utakmici. Nadam se da su ljudi koji imaju slabije srce ovo preživeli. Na svu sreću, pobedili smo. Mnogo teška utakmica, utakmica za šok. Nisam očekivao ovako, ali srećni smo zbog pobede“, rekao je Ilić uz napomenu da njegov tim u nastavku prvenstva mora da ima drugačiji pristup i da poradi na disciplini.

Igrač utakmice, Darko Stanić priznao je da je bio iscrpljen nakon ovog teškog duela u kom je imao neverovatnih 17 intervencija.

“Čim se završila utakmica otišao sam da sednem na klupu. Neverovatno sam se fizički iscrpio. Bilo je vrlo teško. Svaki gol, svaka odbrana je bila toliko bitna, da je, jednostavno, trebalo mnogo koncentracije, pogotovo u odbrani u kojoj smo mnogo grešili. Moraćemo još mnogo da radimo“, rekao je Stanić.

U drugom kolu, u sredu od 18 sati, Srbija igra protiv selekcije Rusije.

hotsport.rs/Beta

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter