0
Auto Moto

Novi detalji u vezi sa Šumaherovim padom

Objavljeno: 06.01.14 u 12:03

Sedmostruki šampon Formule 1, Mihael Šumaher i dalje je u komi. Novih informacija o promeni njegovog stanja nema iako lekari kažu da je stabilno odnosno da je Nemac van životne opasnosti.

mihael-sumaher-skijanje

Dok lekari daju sve od sebe da spasu svetskog asa, francusko tužilaštvo i policija, koji istražuju okolnosti nesreće bi trebalo da sredinom nedelje saopšte dokle je stigla istraga, obelodanio je tužilac Patrik Kensi.

Međutim, kako sada stoje stvari on će imati novi dokazni materijal, telefonski snimak nesreće koji će im proslediti svedok pada. U pitanju je anonimni nemački građanin, stjuard iz Esena koji je kontaktirao novinare magazina “Špigl” rekavši da poseduje snimak nesreće.

On je rekao da je telefonom snimao svoju devojku dok je skijala i da se na snimku jasno vidi momenat kako Šumaher udara glavom u stenu. Svedok, takođe tvrdi da je Mihael skijao ne većom brzinom od 20 kilometara na čas i da brzina nije uzrok pada.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter