0
Ostali sportovi

Hokejaši Zvezde suspendovani do kraja sezone

Objavljeno: 04.01.14 u 15:40

Seniorska hokejaška ekipa Crvene zvezde suspendovana je iz daljeg šampionata Srbije jer do sada nije odigrala  niti jednu prvenstvenu utakmicu u sezoni 2013/14.

ledena-dvorana-pionir

Direktor šampionata  Aleksandar Hilić izrekao je meru suspenzije crveno – belima, a saopštenje povodom toga objavljeno je na fejsbuk stranici Nacionalnog saveza hokeja na ledu.

„Iako je pre početka Prvenstva Srbije prijavila seniorsku selekciju i uprkos naknadnim pozivima da se izjasni da li će učestvovati u takmičenju, Crvena zvezda se do donošenja odluke o tome nije izjasnila, niti je u predviđenom roku (do 13. novembra) podnela zahtev za licenciranje igrača.

Zbog spora sa Hokejaškim savezom Beograda oko raspodele termina korišćenja ledene hale „Pionir”, Crvena zvezda ove sezone nije odigrala nijedan takmičarski meč u seniorskoj konkurenciji, obaveštavajući svoje protivnike da neće nastupati dok se taj problem ne reši.

Kako je ta primedba pogrešno usmerena, budući da raspodela termina nije u nadležnosti Saveza hokeja na ledu Srbije ova odluka je, uprkos višestrukom odlaganju, bila iznuđena”.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter