0
F1

Ekipa Ferarija ima dvostruke želje za Šumahera

Objavljeno: 03.01.14 u 14:12

Ekipa Ferarija uputila je kratkim saopštenjem najiskrenije želje Mihaelu Šumaheru, koji je svoj 45. rođendan u petak dočekao u stanju indukovane kome.

„Ovo je poseban dan za Ferari i sve naše navijače, zato što je danas rođendan Mihaela Šumahera. U ovom trenutku, on vodi najvažniju bitku u svom životu i zbog toga želimo da mu pošaljemo posebne želje. Postoji toliko predivnih trenutaka koje smo proživeli zajedno i mi smo izabrali 72. Nije u pitanju slučajan broj, zato što on predstavlja broj pobeda koje je Mihael ostvario kao vozač Skuderije od 1996. do 2006. godine. Doneo je toliko radosti milionima navijača širom sveta. Bili su to neverovatni trenuci, koji sa njegovom strašću, posvećenošću i predanošću čine Mihaela delom Ferarijeve porodice zauvek.

Svi u Ferariju, preko predsednika Luke di Montecemola i šefa ekipe, Stefana Domenikalija,  koji su u kontaktu sa Šumaherovom porodicom, pratimo razvoj situacije. Danas imamo dvostruki razlog da mu poželimo sve najbolje. Foca Mihael!“, stoji u zvaničnom saopštenju Ferarija.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter