0
Ostali sportovi

Mađari bez Lasla Nađa na EP u Danskoj

Objavljeno: 02.01.14 u 18:22

Laslo Nađ

Uoči početka Evrpskog prvenstva za rukometaše, koje će se održati od 12. do 26. januara u Danskoj, nastavljaju se veliki problemi reprezentacija učesnica sa povredama igrača.

Nakon Nikolaja Markusena i Ramusa Lugea iz Danske, Naumčeta Mojsovskog iz Makedonije, Kima Andersona iz Švedske, Nenada Vučkovića i Žarka Šešuma iz Srbije, učešće na Evropskom prvenstvu otkazao je i najbolji mađarski rukometaš, Laslo Nađ.

Najbolji rukometaš sveta za 2011. godinu nije se dovoljno oporavio od povrede kolena i nakon pregleda magnetnom rezonancom potvrđeno je da neće biti u stanu da pomogne svojim reprezentativnim drugovim.

Izostanak 32-ogodišnjeg Nađa biće veliki hendikep za Mađarsku na šampionatu u Danskoj, jer je sjajni desni bek bio jedan od glavnih nosilaca igre. Lasla očekuje dvonedeljna pauza kako bi se što bolje pripremio za nastavak sezone i igre u dresu mađarskog Vesprema.

Evropsko prvenstvo startuje 12. januara, a reprezentacija Mađarske je u grui sa selekcijama Norveške, Islanda i Španije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter