0
Ostali sportovi

Nenadić: Nismo mogli da dobijemo goru grupu

Objavljeno: 29.12.13 u 13:57

Rukometna reprezentacija Srbije će na predstojećem Evropskom prvenstvu u Danskoj braniti vicešampionsku titulu osvojenu pre dve godine u Beogradu, a već u grupnoj fazi takmičenja „orlove“ očekuje ozbljan ispit pošto će odmeriti snage sa Francuskom, Rusijom i Poljskom.

Petar-Nenadic

„Grupa je pravi pakao, gore nije mogla da bude. Uspeh na Šampionatu bi bio da prođemo prvu fazu. A, ako ne budemo među tri, to će svi doživeti kao debakl. Nije fraza, prvi meč je najvažniji. Sa ta dva boda bismo rešili pola posla – rekao je u izjavi za Sport srednji bek našeg državnog tima Petar Nenadić.

Uprkos čestim promenama selektora Nenadić veruje da ekipi neće biti potrebno mnogo vremena da se uigra pred važne duele.

„Promenili smo tri selektora ove godine. Nije lako ni nama, a ni stručnom štabu. Ipak, tu smo da pomognemo jedni drugima. Poznajemo se odlično i verujem da ćemo kroz petnaestak treninga i kontrolne utakmice sa Crnom Gorom i Makedonijom moći dobro da se spremimo“ – objasnio je Nenadić.

hotsport.rs/Sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter