0
Ostali sportovi

Matić okupio ‘orlove’

Objavljeno: 27.12.13 u 10:48

Seniorska reprezentacija Srbije započela je pripreme za Evropsko prvenstvo koje počinje 12. januara u Danskoj. Selektor Vladan Matić na okupu nema igrače iz nemačke Bundeslige, koji će se priključiti drugog januara. Do tada, šef stručnog štaba „orlova“ imaće priliku da proveri domaće snage u meču sa novinarskim „ol star“ timom u nedelju 29. decembra u SC „Šumice“.

vladan-matic

„Prvi put kada sam vodio reprezentaciju nismo bili kompletni, a nismo ni sada. Puno igrača nedostaje i tek će nam se priključiti. Sa jedne strane, to nije loše jer ću moći da upoznam i druge momke sa šireg spiska. Ipak, nisam bio prisutan u srpskom rukometu 15 godina. Sada sam se vratio, a igrom slučaja sada ću moći malo više da se posvetim praćenju igrača, da ih upoznam, pogotovo ovih mlađih. Biće to dobro“ – reči su srpskog selektora, koji objašnjava šta će raditi narednih dana:

„Ovih četiri-pet dana iskoristićemo da obnovimo ono što smo počeli u EHF nedelji, a kada se skupimo i budemo kompletni opet ćemo malo da ponovimo i da krenemo dalje. Nema mnogo filozofije, kao ni vremena. Poenta je da napravimo dobru atmosferu, da obnovimo što smo radili ranije i da se potrudimo da što bolje odigramo.“

Reprezentaciju čeka prijateljski turnir od 3. do 5. januara u Skoplju, gde će protivnici biti Makedonija i Crna Gora.

„Prihvatili smo njihove ponude i nadam se da će to zaista biti prijateljske utakmice i da neće doći do povređivanja igrača. Očekujem da spremni odemo na Evropsko prvenstvo“ – zaključio je Matić.

hotsport.rs/rss.org.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter