0
TimeOut

Ibra uzdrmao Švedsku: Ne poredite nas sa ženskim fudbalom!

Objavljeno: 25.12.13 u 18:51

Zlatan

Ibra je ponovo u centru pažnje, a kao i obično za to mu je bilo potrebno svega par rečenica. Ovoga puta naturalizovani Šveđanin pobesneo je zbog poređenja sa fudbalerkom Lotom Šelin.

„Kada sam u Evropi porede me s Mesijem i Ronaldom, onda dođem u Švedsku i porede me sa Lotom Šelin?! Ma daj, čak iako se šalite prestanite da se šalite na tu temu. Svaka čast, ali to je neumesno, poredite me sa onima čije rekorde obaram a ne sa ženama“, rekao je furiozni Ibrakadabra.

Čitava priča oko muškog i ženskog fudbala pojavila se u Švedskoj nakon što je Anders Svensen dobio auto marke „Volvo“ jer je oborio rekord po broju nastupa u reprezentaciji dok njegova ženska koleginica Tereza Sjorgan, za obaranje istog rekorda u ženskoj konkurenciji nije dobila ništa. To je naišlo na oštre kritike a Ibra je povodom toga rekao:

„Svaka čast damama koje se fanatično bore da budu što bolje, da budu najbolje, ali mi se ne možemo porediti. Treba to staviti u odnos onoga koliko zarađuju, što je očigledan pokazatelj koliko čiji napor vredi“, dodao je Ibrahimović tako još više zamrsivši situaciju ubacivši u nju i finansijski aspekt.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter