0
Američki fudbal

Fortinajnersi u plej ofu, oproštaj od Kendlstik parka (VIDEO)

Objavljeno: 24.12.13 u 09:24

U poslednjoj utakmici 16. NFL vikenda San Francisko Fortinajnersi pobedili su svom stadionu Atlanta Falkonse rezultatom 34:24.

49ke

Fortinajnersi su tako obezbedili plasman u plej of i to u poslednjoj utakmici koju su odigrali na svom Kendlstik parku, stadionu koji je u 53 godine dugoj istoriji bio dom i između ostalih jednoj od najboljih ekipa američkog fubdala i na kome legendarni Džo Montana zajedno sa Džerijem Rajsom činio ubitačan tandem od koga su drhtale protivničke odbrane.

Ipak 49ke protiv Falkonsa nisu stigle lako do pobede, a odlučujući potez viđen je na 1:10 pre kraja kada je NaVoro Boumen presekao dodavanje Meta Rajana i istrčao 89 jardi za tačdaun.

Sada je praktično ostalo da se vidi ko će iz divizija NFC istok i sever zauzeti svoje mesto u plej ofu, kao i ko će ugrabiti šestu poziciju u konferenciji koja garatnuje vajld kard. Za sada su tome najbliži Iglsi, odnosno Bersi, dok ih u divizijama vrebaju Kaubojsi (koji su ostali bez Tonija Romoa zbog povrede leđa) i Grin Bej Pekersi. Šestu poziciju u konferenciji za sada zauzimaju Nju Orleans Sejntsi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter