0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Bošković trener godine, zahvalnost igračicama

Objavljeno: 24.12.13 u 09:54

Selektor srpskih rukometašica Saša Bošković rekao je da zasluge za to što je proglašen za najboljeg trenera najviše pripadaju njegovim igračicama.

Saša Bošković

Bošković je izabran za najboljeg trenera u godini na izmaku, u tradicionalnom izboru Olimpijskog komiteta Srbije.

“Osećam se sjajno zbog nagrade, ali zahvalio bih na poverenju Rukometnom savezu Srbije. Sve zasluge pripadaju mojim divnim igračicama. Mi treneri treba da budemo iza dobrih rezulatata svojih timova, a ispred kada je nešto loše”, rekao je Bošković.

Bošković je dodao da je očekivao uspeh na Svetskom prvenstvu na kojem je reprezentacija Srbije osvojila srebrnu medalju i izrazio nadu da će šansu za revanš Brazilkama imati na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

“Mi smo i ranije najavljivali juriš na zlato, kao što je bilo na Mediteranskim igrama. Ostaje žal što nismo uzeli najsjajniju medalju na domaćem terenu, imali smo šansu, ali nijanse su odlučivale. Olimpijske igre će biti kruna karijere i obećavam medalju sa tog prvenstva. Želim Brazil u finalu”, zaključio je Bošković.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter