0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Udovičić: Bravo devojke, tako se bori za Srbiju! Dačić: Hvala vam

Objavljeno: 22.12.13 u 19:51
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ministar omlaldine i sporta Vanja Udovičić čestitao je rukometašicema Srbije osvajanje srebrne medalje na prvenstvu sveta.

Naše rukometašice poražene su večeras u Areni od selekcije Brazila, ali su povratile veru u srpski rukomet što su potvrdile i svojim neizmernim radovanjem po završetku utakmice prilikom dodele medalja.

“Veliki je uspeh biti drugi na svetu. Tokom celog takmičenja pokazale ste kako se bori za Srbiju i veličanstvenim igrama sve nas učinile ponosnim. U ime Vlade Republike Srbije i ministarstva omlaldine i sporta od sveg srca čestitam vam na osvajanju medalje“, poručio je Udovičić.

Premijer Srbije Ivica Dačić čestitao je rukometašicama na velikom uspehu.

“U ime Vlade Republike Srbije i u svoje lično ime iskreno vam čestitam osvajanje titule svetskog vicešampiona. Pokazale ste kako se igra za zemlju i nacionalni tim i dokazale snagu srpskog rukometa. Svojim uspehom krunisale ste odličnu sportsku nedelju koja je za nama. Nadam se da će vaša posvećenost i takmičarski duh biti uzor mladim generacijama. Čast je bilo podržati organizaciju ovakvog takmičenja i želim da vam se zahvalim na slici koju šaljete o Srbiji u svet. Želim vam puno pobeda u budućnosti“, istakao je Dačić.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter